koolvis met babi pangangsaus

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g snelkookrijst, 1 courgette, 2 groene paprika's, 3 eetlepels zonnebloemolie, 1 pak kookvisfilet (diepvries, 400 g), 1 pot roerbaksaus Babi pangang (500 g), 1 pot atjar tjampoer (350 g).
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgette en paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Groeten ca 3 minuten roerbakken. Vis en roerbaksaus toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Vis met vork in kleine stukjes verdelen en saus nog ca. 3 minuten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Serveren met rijst en atjar.

Bevat per eenpersoonsportie:
555 kilocalorieen - eiwit 30 g - vet 10 g - koolhydraten 86 g.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten