koolvis met babi pangangsaus
- Chinees, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-05-2002
Ingrediënten 4 personen
300 g snelkookrijst, 1 courgette, 2 groene paprika's, 3 eetlepels zonnebloemolie, 1 pak kookvisfilet (diepvries, 400 g), 1 pot roerbaksaus Babi pangang (500 g), 1 pot atjar tjampoer (350 g).Bereidingswijze
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgette en paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Groeten ca 3 minuten roerbakken. Vis en roerbaksaus toevoegen en ca. 10 minuten zachtjes koken. Vis met vork in kleine stukjes verdelen en saus nog ca. 3 minuten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper.
Serveertip
Serveren met rijst en atjar.
Bevat per eenpersoonsportie:
555 kilocalorieen - eiwit 30 g - vet 10 g - koolhydraten 86 g.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties