Sukiyaki met vis

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g kabeljauwfilet (eventueel diepvries), (ontdooid en) in blokjes
1 pak Conimex Asian Selection Sukiyaki
2 preien, in stukjes van 5 cm
2 el zonnebloemolie (C1000 Selectie)
100 g shii-take, in plakjes
100 g tauge
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg de vis 10 min. in de Sukiyaki-marinade uit de verpakking. Bereid de rijst uit de verpakking volgens de gebruiksaanwijzing.
Snijd de stukjes prei in de lengte in dunne reepjes.
Roerbak de vis 3 min. op een hoog vuur in de hete olie.
Voeg de prei, de shii-take en de tauge toe en bak al omscheppend 3 min. mee. Voeg 2 dl water en de Sukiyaki-sausmix uit de verpakking toe en breng alles aan de kook. Schep de mirin uit de verpakking erdoor. Serveer de rijst met de Sukiyaki.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chaootje avatar
chaootje

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten