Gestoofde courgettes met paprica en kaas
- Amerikaans, Lunch/Brunch
- 0-10 min.
- Geplaatst op 20-05-2002
Een heerlijk recept, te gebruiken bij de lunch en makkelijk te bereiden.
Ingrediënten 4 personen
1 eetlepel olijf of zonnebloemolie; schoongemaakte en kleingesneden ui; 2 schoongemaakte en in reepjes gesneden groene paprica; 1 ontvelde en in stukjes gesneden tomaat;1.4 theelepel gedroogde oregano;1,2 dl.water; 2 in blokjes gesneden courgettes; 75 g.geraspte jong belegen kaas; zout en peper.Benodigdheden
Een grote panBereidingswijze
Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de kleingesneden ui circa 3 minuten.Voeg de reepjes paprica, de stukjes tomaat en de oregano toe en fruit alles nog circa 5 minuten.Voeg het water en de blokjes courgette toe.Breng alles aan de kook. Draai het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat de groenten circa 5 minuten zachtjes koken tot alles gaar is.Roer de gerapte kaas door het gerecht en maak alles op smaak met wat zout en peper.
Serveertip
Serveren met stokbrood.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties