Spaanse boterham

  • Spaans, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.



Boterham met tomaat en sardines.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon

* 1 dikke plak witbrood, of een stuk stokbrood

* beetje boter

* 2 tomaten

* 2 sardines

* 1 hardgekookt ei

* 3 gevulde olijven

* 1/2 ui

* 1 eetlepel gehakte bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


Het brood dun bestrijken met boter.

De tomaten wassen en in plakken snijden. Het brood daarmee beleggen.

De sardinen halveren en op de toamaten leggen.

Het ei, de olijven en de ui grof hakken en vermengen met de bieslook.

Dit mengsel over het brood verdelen.

Garneren met nog een paar olijven.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jurgina avatar
jurgina

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten