Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Kouseband
  6. kouseband

kouseband

Door: tjoelily

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-05-2002

Ingrediënten 4 personen


1uitje fijn gesneden, 2 teentjes knoflook .
wat zout en zwarte peper.


Verder heb je nodig


Pan een deksel en spaan.vergiet.


Kouseband is een soort persie bonen.
Het komt uit suriname .

Ontdek meer:

Voorbereiding

De kouseband 2com dikte snijden.
De kop stukjes er af doen en de eind stukjes ook.Dan in 2 cm dikste snijden.
De uien en knoflook fijn snijden.

Bereidingswijze

De kouseband wassen en in vergiet doen uitlekken.Dan de knoflook en uien bakken in olie.De kouseband bij doen en dan zout .
de deksel op de pan doen en een klein vuur zetten.Als deze 10 minuten gebakken is de zout en zwarte peper bij doen.
Dan kijkenof het gaar is dan is het af.
het mag niet te lang gebakken worden .

Serveertip

Serveren op de rotie met kip en aardappel.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tjoelily
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top