1. Home
  2. Recepten
  3. Broccolitaart met kaas en salami

Broccolitaart met kaas en salami

  •  , Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-05-2002

Ingrediënten 4 personen


500 gram broccoli in kleine roosjes, 125 gram geraspte belegen kaas, 150 gram verse salami in reepjes, 5 plakjes bladerdeeg (diepvries, ontdooid), 1 blikje mais, 3 eieren, 1 dl. room culinair, 1 eetlepel paneermeel, boter om in te vetten, zout, peper


Verder heb je nodig


Springvorm van 24 cm, oven


745 kcal pp
30 gr eiwit,
55 g vet
32 g koolhydraten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Blancheer de broccoli gedurende 3 min. in komend water met zout en spoel het in een vergiet onder koud stromend water af. Leg de plakjes deeg op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap van ongeveer 32 cm. doorsnee.

Bereidingswijze

Bekleed een ingevette springvorm van 24 cm met het deeg. Strooi het paneermeel over de bodem. Laat de mais uitlekken. Schep de broccoli met de salami en de mais door elkaar. Klop de eieren met de room en peper en zout naar smaak los en schep de kaas erdoor. Schenk het geheel over het broccolimengsel. Bak de taart in een voorverwarmde ovan van 225?C in ? 25 min. lichtbruin en gaar. Laat de taart 10 minuten rusten en snijd hem in punten.

Serveertip

Serveren met een tomaten-komkommersalade



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cookie_1


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cookie_1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top