italiaanse salade

  • Italiaans, Salade
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 16-05-2002

mozarella met tomaat in een onweerstaanbaar recept

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
150 gram mozarella, 2 rijpe tomaten, 15 gram verse bascilicumblaadjes, 15 gram pijnboompitten, balsamico azijn, olijfolie, 1 teentje knoflook, peper, zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
knoflook pers

Bereidingswijze

Mozarella en tomaten in plakjes snijden en dakpansgewijs op een bord leggen. De knoflook in de knoflook pers erboven uitpersen en beetje verdelen de bascilicum blaadjes erover verdelen. De olijfolie en de balsamico azijn naar smaak erover heen schenken. Zout en peper naar smaak toevoegen. De pijnboompitten eerst roosteren boven een gematigd vuur (ze branden heel makkelijk aan) en over de salade strooien. Meteen opdienen dan zijn de pijnboompitten nog een beetje warm.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten