1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalm
  6. Toscaanse salade met zalm

Toscaanse salade met zalm

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-05-2002

Ingrediënten 4 personen


1 blik John West roze zalm a 213 g
1 zakje Saladmix Italiaanse kruiden (Knorr)
3 el sla-olie
1 zakje Friseeslamix a 200 g
1/2 komkommer, in schuine plakjes
1 rode ui, in ringen
2 vleestomaten, in partjes
20 zwarte olijven, ontpit
2 el pijnboompitten, geroosterd



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de zalm goed uitlekken, verwijder de velletjes en de graatjes en verdeel de vis in stukjes.
Klop een dressing van het zakje saladmix, de olie en 3 el koud water.
Schep de slamix met de komkommer, ui, tomaten, olijven, zalm en de dressing door elkaar.
Garneer met de pijnboompitten. Lekker met warm ciabattabrood.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top