Broccoli met rozijnen

  • Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-05-2002

van "moesje2"

Deel dit recept

Ingrediënten
600 g broccoli
1 el gele rozijnen
1 el blauwe rozijnen
2 el olie
1 ui
1 teen knoflook
1 dl droge witte wijn
peper
zout

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de broccoli in 10 minuten met een beetje zout gaar en laat ze dan
uitlekken. Schenk zoveel kokend water over de rozijnen dat ze goed onder
staan. Laat ze 5 minuten weken en haal ze dan uit het water om uit te
lekken. Verhit de olie en bak hierin de gesnipperde ui glazig. Voeg de
knoflook toe en leg de broccoli erop. Strooi de rozijnen erover en doe de
wijn erbij. Schep hget geheel goed om en laat het 3 miinuten doorkoken. Maak
het gerecht af met peper en zout.


Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten