jerk kruidenmengel

  • Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-05-2002

?Creools kookboek? van Sue Mullin van "Brigitte"

Deel dit recept

Ingrediënten
2 el knoflookpoeder
2 tl gemalen gember
2 tl gemalen piment
1/2 tl kaneel
1/2 tl nootmuskaat
2 tl zout
3 verkruimelde laurierblaadjes
2 tl cayennepeper
100 ml limoensap
1 kleine ui, gesnipperd
225 ml donkere rum (geen strohrum nemen!)
150 g bruine suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

roer gember, knoflookpoeder, piment, kaneel, nootmuskaat, zout,
laurierblaadjes en cayennepeper door elkaar en bewaar dit mengsel in een
afgesloten potje in de koelkast. roer hier vlak voor het gebruik het
limoensap, de uisnippers, de rum en de suiker doorheen. laat het vlees
tenminste 2 uur marineren in de koelkast.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten