Pasta met Pesto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-05-2002

De favoriete pasta van mijn man

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak goede italiaanse pasta

1 doosje champignons

1 gesnipperde ui

250 gr (kalfs) gehakt

2 - 3 eetl pesto

1 klein potje creme fraiche

2 - 3 handen pijpitten

parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

rooster de pijnpitten in een droge koekenpan. Borstel de champignons af en snijd ze in plakjes.

Bereidingswijze

Fruit de ui en vervolgens het gehakt tot het kruimig en gaar is. Dan mogen de champignons er bij.

Zet ondertussen een pan op met ruim kokend water en een scheut olijf olie. Kook hierin de pasta "al dente"(beetgaar). en giet ze af. Evt. snel afspoelen met wat koud water.


doe de pesto bij de saus en schep goed door. nu de pasta en de creme fraiche er door scheppen. Op smaak maken met wat zout en wat peper.

Serveertip

Serveren met parmezaan en geroosterde pijnpitten. Voor vegetariers gewoon het vlees weg laten.

(wit wijntje erbij, kaarsjes aan, leuk muziekje................)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten