Saltimbocca

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 14-05-2002

Eenvoudig italiaans met kalfsvlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kalfsoesters, 4 plakken prosciutto (of andere rauwe ham of spek), 4 salieblaadjes, 2dl. Marsala of droge witte wijn, zout en peper, boter.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
cocktailprikkers

Bereidingswijze

Kalfsoester plat slaan en beleggen met prosciutto en salieblaadje, vastzetten met een prikkertje.
3-4 min. bakken aan de kant van de kalfsoester. Uit de pan nemen en op een heet bord leggen.
Marsala/witte wijn bij bakvet gieten en wachten tot deze voor de helft is ingekookt. Koude blokjes boter erdoor smelten.

Serveertip

Met pasta of aardappelen en lekkere salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten