Tonijn met rijst

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kleine blikjes tonijn in olie
1 middelgrote ui
2 rode paprika's
1 kleine prei
citroensap
250 gram zilvervliesrijst
2 eetlepels olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de zilvervliesrijst.
Fruit ondertussen de gesnipperde ui in de olie.
Voeg de paprika's in kleine stukjes toe, samen met de preiringetjes.
De gekookte rijst even meebakken.
Roer de uitgelekte tonijn er voorzichtig doorheen.
Breng het geheel dan op smaak met citroensap, zout en peper.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten