1. Home
  2. Recepten
  3. Dim sum
  4. Dim sum Chinese gehaktballetjes

Dim sum Chinese gehaktballetjes

Door: llheks

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-05-2002

Ingrediënten


300 gram rundergehakt.
50 gram heel fijn gehakt ontbijtspek.
1 eetlepel sojasaus.
1 eetlepel medium dry sherry
1 theelepel oestersaus.
2 eetlepels maizena.
1 theelepels vijfkruidenpoeder.
peper en zout.
8 loempiavellen.



Van "moesje2"

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de ingredienten en vorm er kleine balletjes van.
Snijd de loempiavellen in vieren en vouw om elk balletje 1/4 vel.
bak de Dim sum in een laagje hete olie goudbruin en gaar.
Lekker met zoetzure chilisaus.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top