Champignonhoedjes

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 13-05-2002

van "moesje2"

Deel dit recept

Ingrediënten
450 gram champignons( grote)
kleine ui gesnipperd
50 gram broodkruim
peterselie
100 gram salami fijngesneden
100 gram belegen Goudse kaas geraspt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Haal voorzichtig de steeltjes van de champignons en maak deze schoon.
Snij de steeltjes klein en fruit deze samen met een gesnipperde ui en de
broodkruimels in een koekenpan met een beetje boter goudbruin.
Doe alles in een kom roer er fijngesneden salami erdoorheen.
Schep dit in de champignonhoedjes bestrooi met de geraspte kaas.
Zet ze in een platte ovenschaal een aantal minuten onder de gril tot ze
goudbruin zijn. bestrooi ze daarna rijk met fijngesneden peterselie.


Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten