Pasta Ai Peperoni

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-05-2002
  • Pasta Ai Peperoni

    Pasta Ai Peperoni

    Pasta Ai Peperoni

Pasta met paprika, Gorgonzola en verse kruiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 g penne
150 g Gorgonzola, in stukjes gesneden
2 paprika?s, gewassen van zaadlijsten ontdaan en in stukjes gesneden
1 ui, in stukjes
1 teentje knoflook, gesnipperd
verse tijm en majoraan, gehakt, naar smaak
olijfolie
zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in een ruime koekenpan, fruit de ui en de knoflook, voeg de paprika en de kruiden toe en laat dit op een matig vuur bakken. Voeg kruiden, zout en peper naar smaak toe.
Kook ondertussen de pasta in voldoende water met wat zout, al dente.
Giet de pasta af en gooi deze bij de paprika?s. Draai het vuur wat hoger en roer de Gorgonzola erdoor. Strooi nog wat kruiden erover en serveer in een grote schaal.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten