Viooltjesazijn

  • Saus/dressing
  • 0-10 min.

van "moesje2"

Deel dit recept

Ingrediënten
15 gram viooltjes
7 1/2 dl. witte wijnazijn

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Spoel de bloemetjes onder de kraan af en dep ze voorzichtig met wat
keukenpapier droog.
Leg ze in een schone fles en giet er de wijnazijn op.
Sluit de fles af en laat de azijn 14 dagen staan. Zeef deze daarna.
Gebruik liever geen andere soort azijn, want de geur en het aroma van de
viooltjes komen alleen goed in wijnazijn tot hun recht.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

llheks avatar
llheks

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten