Kervelsoep

  • Soep
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-05-2002

van "moesje2"

Deel dit recept

Ingrediënten
1 liter bouillon
40 gram boter
40 gram bloem
8 eetlepels fijngesneden kervel
200 gram gehakt in kleine balletjes
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De boter smelten roer de bloem er door heen,voeg in gedeeltes de bouillon
toe (eerst weer laten doorkoken dan weer nieuwe vloeistof).
Laat de soep op laag vuur 5 minuten doorkoken.
Braad de balletjes en voeg deze bij de soep,breng op smaak met peper en
zout.
En strooi er voor het serveren de fijngesneden kervel doorheen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten