1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. gevulde paprika's

gevulde paprika's

Door: mvb275

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-05-2002

Ingrediënten 2 personen


200gr. Rundergehakt, 1 ui, 2 rode paprika's, 1 teen knoflook, 5 a 6 champignons, kruiden(Italiaanse of nasi kruiden) 2 a 3 eetlepels ketchup, 2 eetlepels geraspte kaas.


Verder heb je nodig


Oven, ovenschaal


Gevulde paprika's

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de paprika's en snij het kapje er vanaf en verwijder de zaadjes. Kook de paprika in een bodempje water 4 min. Laat ze goed uitlekken. Maak de ui, knoflook en champinons schoon en snij deze in stukjes, vet een ovenschaal in.

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul en 5 min. en bak de ui, champignons en knoflook daarna ook nog 5 min. mee. Voeg de kruiden toe (naar smaak Italiaanse of nasi kruiden), peper en de tomatenketchup. Als die geheel warm is schep dan dit mengsel in de paprika's en doe dan als laatste een eetlepel geraspte kaas erover dan nog even onder de grill tot de kaas gesmolten is.



Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mvb275
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top