Aardappel-Borrelhapjes met Pate

  • Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-05-2002

van "moesje2"

Deel dit recept

Ingrediënten
700 g bloemige aardappelen
300 g boerenpate
2 eieren
25 g boter
paneermeel
zout, peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil en kook de aardappelen, plet ze en laat ze een beetje afkoelen. Meng
de geplette aardappelen met de gesmolten boter en 1 losgeklopt ei. Kruid
naar smaak met peper en zout. Verdeel de pate in kleine bolletjes en plak
rond elk bolletje een laagje aardappelpuree. Wentel ze achtereenvolgens in
losgeklopt ei en paneermeel. Bak de aardappelbolletjes in hete frituurolie
goudbruin; laat ze uitlekken op keukenpapier en serveer ze warm.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten