1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kippenlevertjes
  6. Kippenlevertjes met ananas.

Kippenlevertjes met ananas.

Door: smulpaap_chris62

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-05-2002

Ingrediënten 4 personen


150 g kippenlevertjes, zout, peper, knoflookpoeder, kerriepoeder, 50 g zachte boter, 4 eetl. ananassap, 4 ringen ananas.


Verder heb je nodig


4 slakkenbordjes.


Voorgerecht dat wordt bereid in slakkenbordjes.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De kippenlevertjes bestrooien met zout, peper, knoflookpoeder en kerriepoeder.Verdeel de kippenlevertjes over de slakkenbordjes.Maak een mengsel van boter, ananassap en 1 etl. kerriepoeder.Verdeel dit over de kippenlevertjes.Dek de bordjes af met aluminiumfolie.De ananasringen in partjes snijden.

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 175°C of gasstand 3.De levertjes in de oven in ± 10 min. gaarbakken.Het folie verwijderen en de levertjes met de ananas garneren.Dit nog 5 min. in de oven verwarmen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulpaap_chris62
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top