Stoofpeer met Cranberry

  • Nederlands,
  • > 120 min.

stoofpeer net iets anders

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen


  • 1 kg stoofperen
  • 1 kaneelstokje
  • 3,5 dl vocht. bv half rode wijn half water
  • ca. 50gr suiker
  • 1-2 eetl balsamicoazijn
  • 1-2 handjes gedroogde cranberries



Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de peren, snijd ze door en haal de klokhuizen er uit. Kook ze 2 uur zachtjes in het vocht met de kaneel en de suiker. Laat de laatste 10 minuten een scheutje balsamicoazijn en de gedroogde cranberries meepruttellen.


Bij de supermarkt hebben ze vaak heel lekkere kant en klare stoofperen in het groentenkoelvak. Warm die zachtjes op met een scheutje balsamicoazijn en de cranberries. Spaart een hoop tijd en moeite!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

cranbesje avatar
cranbesje

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten