1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Cranberry
  5. Stoofpeer met Cranberry

Stoofpeer met Cranberry

Door: cranbesje

  • Nederlands,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 11-05-2002

Ingrediënten 6 personen




1 kg stoofperen
1 kaneelstokje
3,5 dl vocht. bv half rode wijn half water
ca. 50gr suiker
1-2 eetl balsamicoazijn
1-2 handjes gedroogde cranberries





Stoofpeer net iets anders

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de peren, snijd ze door en haal de klokhuizen er uit. Kook ze 2 uur zachtjes in het vocht met de kaneel en de suiker. Laat de laatste 10 minuten een scheutje balsamicoazijn en de gedroogde cranberries meepruttellen.

Bij de supermarkt hebben ze vaak heel lekkere kant en klare stoofperen in het groentenkoelvak. Warm die zachtjes op met een scheutje balsamicoazijn en de cranberries. Spaart een hoop tijd en moeite!



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cranbesje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top