Lamsstoof met dille en room

  • Scandinavisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g lamsbout, in dobbelstenen

olijfolie

2 sjalotten, gesnipperd

1 glas droge sherry

1 glas witte wijn

2 blaadjes laurier

20 ml slagroom

2 bosjes verse dille, fijngehakt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak het vlees in wat olie snel bruin. Voeg de sjalotten toe. Laat even op laag vuur meefruiten en voeg dan sherry, wijn en laurier toe. Voeg indien nodig nog wat water toe. Laat het vlees op laag vuur een halfuurtje sudderen. Doe dan de room erbij en laat weer even koken. Doe de fijngehakte dille erbij. Proef en breng op smaak.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

henny_b_b avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten