Broodje met peer en kaas

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-05-2002

Eens gegeten, nooit meer vergeten!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
  • 2 kaiserbrotchen
  • 2 rijpe handperen
  • boter om de broodjes te
    besmeren
  • 4 plakken belegen kaas
  • gemberpoeder
  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    Grill

    Voorbereiding

    Snij de broodjes open en besmeer ze met boter.
    Schil de peer en snijd
    hem in niet te dikke schijfjes.
    Verdeel de peer over beide broodjes,
    op beide helften.

    Bereidingswijze

    Leg over de peer de plakken kaas.
    Strooi er rijkelijk gemberpoeder
    overheen.
    Denk eraan: ook gemberpoeder is vrij pittig van smaak!

    Zet de broodjes onder een hete grill, tot de kaas is gesmolten.

    Serveertip

  • Neem i.p.v. gemberpoeder, een paar bolletjes gember en snijd die in
    dunne plakjes.
    Leg de gember op de peer en daar de kaas overheen.
    Eet smakelijk
  • Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten