Broodje met tartaar en ananas

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-05-2002


Hartig/zoet van smaak.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
  • 2 voorgebakken pistoletjes
  • 2 biefstukjes tartaar, ca 80 gr
  • 2
    schijven ananas, in stukjes gesneden
  • cocktailsaus
  • peper
  • zout
  • boter om te bakken
  • wat verse, gesnipperde bieslook
  • Boodschappen bestellen

    Voorbereiding

    Bak de broodjes af volgens de gebruiksaanwijzing.
    Bestrooi de tartaartjes aan beide kanten met peper.
    Doe wat boter in een koekenpan en
    bak de tartaartjes medium, ca 2 minuten aan beide kanten.
    Strooi er
    zout overheen.
    Leg de stukjes ananas even in de hete boter.

    Bereidingswijze

    Snij de pistoletjes open.
    Leg de tartaar, verdeeld in ca 1 centimeter
    dikke repen, op de pistoletjes en verdeel de stukjes ananas erover.

    Zet het broodje even onder een hete grill tot de ananas begint te
    kleuren.

    Serveertip

    Schep wat cocktailsaus over de tartaar en bestrooi het met verse bieslook.

  • Geef er eventueel wat salade bij.
    Eet smakelijk
  • Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten