Roerbak Spinazie Mediterranee

  • Mediterraan, Vegetarisch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-05-2002

Hoofdgerecht 230 kcalorieen per persoon, 16 gram vet, 11 gram eiwitten, 11 gram koolhydraten.

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
250 gram verse wilde spinazie gewassen en gedroogd,
olijfolie,
1 sjalotje gesnipperd,
1 teentje knoflook geperst,
50 g gedroogde tomaatjes op olie in stukjes (AH, xenos),
15 g pijnboompitten geroosterd,
50 g zwarte olijven zonder pit grof gehakt,
3 blaadjes basilicum grof gehakt.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok en fruit de ui met de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg een deel spinazie toe en roerak tot deze is geslonken. Herhaal dit met de rest van spinazie. Schep de tomaatjes, pijnboompitten, olijven en basilicum erdoor.

Serveertip

Lekker met twee gepocheerde eitjes erbij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten