kaaspate met noten

  • Engels, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-05-2002

deze knapperige,naar knoflook smakende pate is een fantastische eerste gang, maar met een salade ook een lichte lunch

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
walnoten.jpg" />
  • 1 snee volkorenbrood zonder korst
  • 5 eetlepels magere melk of sojamelk
  • 150g walnoten of pecannoten, in stukjes
  • 75g kaas, geraspt
  • 1 grote teen knoflook, uitgeperst
  • 2 eetlepels olijfolie
  • vers gemalen zwarte peper
  • garneren met takjes peterselie

  • Boodschappen bestellen
    Benodigdheden
    kom, een foodprocessor, een vork, een vorm

    Voorbereiding

    Week het brood in de melk, hak de noten in een foodprocessor grof,- niet te fijn, want de patemoet knapperig blijven

    Bereidingswijze

    Prak noten,kaas, knoflook en olie met een vork door het brood en voeg ruim peper toe.Druk het geheel in een vorm en zet in de koelkast. Stort de pate voor het opdienen en garneer met peterselie.

    Serveertip

    Geef er dunne toost of kleine tomaatjes, bleekselderij, reepjes wortel en een keuze aan andere rauwe seizoensgroenten bij

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten