Gepaneerde schnitzel.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 varkensschnitzels a 100 g, zout, peper, ? theel. paprikapoeder, 1 ei, 3 eetl. paneermeel, 5 eetl. boter of margarine, 1 citroen.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Het vlees inwrijven met zout, peper en paprikapoeder.
In een diep bord het ei loskloppen met 1 eetl. koud water.
Het paneermeel in een ander diep bord strooien.

Bereidingswijze

Het vlees eerst door het ei en daarna door het paneermeel wentelen.
In een koekenpan de boter verhitten en hierin het vlees in &plusmn 5 min. goudbruin bakken, keren en nog eens 5 min. bakken.
Het vlees op een warme schaal scheppen.
De citroen wassen en in plakjes snijden.
De schnitzels met de plakjes citroen garneren.

Serveertip

Lekker er bij bietjes of sperzieboontjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten