MOUSSE VAN GEROOKTE FOREL

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-05-2002




Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
2 blaadjes gelatine

3 eetl citroensap

4 gerookte forelfilets

1 bekertje zure room

snufje gedroogde dragon

zout en peper

zalm- of forelkaviaaar



Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Week de gelatine in ruim koud water. Verwarm het citroensap tot tegen de kook en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op. Pureer de forelfilets in de foodprocessor. Roer het gelatinemengsel door de zure room en meng er de forel door.
Breng de mousse op smaak met de dragon en wat zout en peper en zet in de koelkast.

Bereidingswijze

Schep de mousse in een spuitzak met een grof spuitmondje en spuit flinke toeven op dessertlepels. Garneer met de kaviaar.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten