Gepofte aardappel met romige fetavulling

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 aardappels,
50 g feta (mag meer),
3 eetlepels melk,
1 eetlepel zachte boter,
4 takjes koriander,
zout, peper


Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Aardappels onder koud water schoonborstelen. Droogdeppen met keukenpapier Met vork aardappels op enkele plaatsen inprikken. Keukenpapier dubbelvouwen en op plat bord leggen. Aardappels in cirkel hierop leggen en in ca. 10 minuten op 700 Watt in de magnetron gaar poffen, halverwege keren. Aardappels uit magnetron nemen, in theedoek wikkelen en ca. 10 minuten laten nagaren

Bereidingswijze

Feta in kleine blokjes snijden. Aardappels halveren. Met theelepel uitholen tot ca. 1 cm van rand. In kom aardappelkruim, feta, melk en boter door elkaar scheppen. Koriander erboven fijnknippen en erdoor mengen Op smaak brengen met zout en peper. Aardappelmengsel in aardappels scheppen.

Aardappels in magnetron zetten en nog ca 2 minuten op 525 Watt verwarmen

Serveertip

Serveren met gegrild vlees en gemengde groene sla.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten