Foe yong hai 2

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-05-2002

Een grote omelet, bedekt met een saus van garnalen en verschillende groentensoorten.

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor de omelet:
5 eieren
1 teentje knoflook, geperst
2 eetl. olie
peper
zout

Voor de vulling:
200 gr. garnalen
3 plakjes rookspek

2 teentjes knoflook
het lichte gedeelte van 2 preien
4 a 5 kleine,
gekookte worteltjes
3 a 4 eetl. doperwten
2 eetl. tomatenketchup
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bak het spek in de olie, voeg er de gesneden knoflook en prei aan toe en
bak die even met de garnalen.
Roer er daarna de worteltjes, de doperwten
en de tomatenketchup doorheen.

Bereidingswijze

Bak de omelet aan beide zijden.
Vul hem met het garnalen-groentemengsel
en sla hem dubbel.
Leg hem op een voorverwarmde schaal en schenk er
bijvoorbeeld een gembersaus over.

Serveertip

Serveer met gestoomde rijst.
Selamat makan!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten