Gebakken kaasplak
- Bijgerecht
- 20-30 min.
Gewoon lekker!
Ingrediënten 4 personen
paneermeel (ongekruid)
selderij
Voorbereiding
Snijd de eventuele korst af.
Klop een vrij dik beslag, het moet net
niet meer druipen, van de bloem met het water.
Maak van de beschuiten
en de kruiden een paneer, of gebruik kant en klaar paneermeel.
Bereidingswijze
Haal de kaas door het bloembeslag en daarna door het paneermeel.
Zorg dat er zo min mogelijk barstjes in het paneerlaagje zitten en herhaal
anders nog een keer, zodat je er een mooi stevig 'jasje' om hebt zitten.
Bak de plakken kaas in hete boter rondom lekker bruin.
Serveertip
Lekker bij andijvie of spruitjes.
Tip:
eerst met mosterd en wikkel er dan een plak ham omheen. Ga verder met
de bereiding als hier boven staat.
Eet smakelijk!