1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Griet met Cantal-puree

Griet met Cantal-puree

Door: llheks

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 07-05-2002

Ingrediënten


4 stukken griet met vel,
8 aardappelen,
200 gr Cantal-kaas,
belolive,
wat melk,
kervel,
4 eetlepels water,
olijfolie.



Van "stienemie"

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de griet aan op het vel en zie dat beide zijden mooi bruin gebakken zijn. Blus de pan met wat water. Kook de aardappelen supergaar, maak er een puree van en meng er melk en kaas door.
.

Serveertip

Serveer de puree met de vis en de jus. Versier met kervel



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top