Zigeunergoulash

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo aardappelen(in blokjes gesneden),
400gram in stukjes gesneden varkensvlees,
1grote aubergine(in blokjes gesneden),
2 groene paprika's(in ringen gesneden),
500 gram tomaten(in blokjes),
2 uien,
2 teentjes knoflook,
zout paprikapoeder (pikant),
50 gram boter.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Smelt de boter in een gietijzeren pan en laat dit heet worden, leg het vlees erin en bestrooi dit met zout en paprika poeder.
Voeg de gesnipperde uien toe doe dit ook met de paprika en aubergine en aardappelen, laat dit nog even bakken en doe daarna de tomaten erbij.
Giet er een kopje water bij en laat het gerecht met de deksel op de pan in een 1/2 uur gaar worden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten