sperziebonen met amandel

  • Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-05-2002

Gekookte sperziebonen met fijngehakte amandel en wat honing

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram sperziebonen
flinke hand gehakte amandellen
1 eetlepel vloeibare honing
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank en mes

Voorbereiding

sperziebonen van uiteinden ontdoen en de amandellen fijnhakken

Bereidingswijze

Kook de sperziebonen op de gebruikelijke wijze echter wel zonder zout!
Voeg na het afgieten de fijngehakte amandellen toe en roer de vloeibare honing erdoor.

Serveertip

Smaakt heerlijk bij Vis en Vlees.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten