Runderstoofpot

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 06-05-2002

480 Kcal

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250 g runderlappen
peper en eventueel zout
3 el vloeibaar bak-& braadproduct
1 snee tarwebrood
mosterd
1 flesje bier
2 laurierbladeren
2 kruidnagelen
400 g gekookte andijvie (= 800 g ongekookt)
400 g gekookte aardappelen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wrijf het rundvlees in met peper en eventueel zout.
Braad het vlees in het bak-& braadproduct mooi bruin.
Leg op het vlees een ontkorste boterham, besmeerd met mosterd.
Voeg het bier, de blaadjes laurier en kruidnageltjes toe.
Laat het vlees in een gesloten pan op een laag vuur in circa 2 1/2 uur gaar worden.
Verwijder de laurierblaadjes en roer tenslotte de boterham door de jus.
Serveer hierbij gekookte andijvie en aardappelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten