1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Rosti

Rosti

Door: teddy

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-05-2002

Ingrediënten 2 personen


2 uien
2 el olie
1 teentje knoflook
300 g geraspte rauwe aardappelen
100 g fijngesneden achterham
2 el geraspte 20 kaas
1 ei
zout en peper
peterselie



390 Kcal

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de ui fijn en fruit dit in de olie. Knijp het teentje knoflook uit en fruit dit even mee.
Maak een mengsel van de aardappelen, fijn gesneden ham, kaas en het ei en voeg dit toe. Maak het geheel op smaak met een beetje peper en zout.
Doe het geheel daarna over in een ingevette ovenschaal en laat de rosti in een voorverwarmde oven van 180?C gaar worden in ruim 30 minuten.
Serveer hier een lekkere salade van ijsbergsla en komkommer bij.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teddy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top