1. Home
  2. Recepten
  3. Turkse keuken
  4. Fetasaus

Fetasaus

  • Turks, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-05-2002

Ingrediënten 4 personen


150-200 gram feta, 0,5 dl milde biologische yoghurt, zout, peper, 1 el fijngehakte verse munt.



Zal wel niet echt Turks zijn, maar smaakt wel ontzettend lekker bij gevulde groenten, paleisrijst en vleesgerechten zoals adana kebab.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de feta in de yoghurt op laag vuur. Voeg dan de kruiden toe. Gebruik eventueel in plaats van verse munt gedroogde.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carodun


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van carodun
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top