Frambozen muffins

  • Banket
  • 30-60 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
225 gr. fijne bakbloem
2 theelepels bakpoeder
? theelepel zout
50 gr. fijne kristalsuiker
50 gr. gesmolten suiker
2 geklopte eieren
200 ml. melk
Verse frambozen circa 3 doosjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Plaats papieren cakevormpjes in houderplaat. Zeef bloem, bakpoeder en zout in een mengkom. Roer de suiker onder. In een aparte kom meng je de boter samen met de losgeklopte eieren en melk onder elkaar. Op het laatst voorzichtig de frambozen ondermengen. Verdeel het mengsel over de vormpjes. Bak 20 tot 25 min. totdat de muffins mooi gerezen zijn en goudkleurig gebakken zijn. Laten afkoelen.

Serveertip

Serveren met slagroom geslagen met vanillesuiker

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

saartje_framboos avatar
saartje_framboos

Doorsturen

Home Recepten