Koolsalade met goudsbloem

  • Belgisch, Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 05-05-2002

Met hun kleurige bloemhoofdjes zijn goudsbloemen heel opwekkend: een boeket ervan heeft de gloed van een warme glimlach. Goudsbloem is een oud en werkzaam artsenijgewas.Het is bovendien een van de gemakkelijkste eenjarigen.van "vifke"

Deel dit recept

Ingrediënten
1/2 kleine witte kool - 4 eetlepels platte kaas - 4 eetlepels mayonaise - 1 eetlepel gehakt bieslook - 4 eetlepels rozijnen - 8 goudsbloemen - peper en zout

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bereidingswijze

Snipper de kool fijn. Meng de mayonaise met de platte kaas en breng verder op smaak met peper, zout en bieslook. Voeg er de goudsbloemblaadjes aan toe maar hou er enkele over voor de versiering. Meng de kool en de rozijnen met de saus. Dien gekoeld op. Hou er rekening mee dat de sla best enkele uren rust zodat alle smaken zich goed vermengen

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten