Pasta met groene groenten

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 05-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
125 gr gekookte spekreepjes*2 el olijfolie*2 sjalotten,gesnipperd*1 teentje knoflook,gesnipperd*300 gr spercieboontjes,schoongemaakt*peper,zout*300 gr doperwtjes(diepvries)*400 gr tagliatelle*1 dl slagroom*stukje oude kaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de spek in de hete olie,Neem ze uit de pan.Fruit de sjarlotten met de knoflook 3 min in het bakvet.Voeg de boontjes en de doperwten,1/2 dl heet water,peper,zout naar smaak toe.Schep alles doorelkaar heen en stoof de groenten in 10 min gaar.Kook de tagliatelle in ruim water beetgaar.Roer de slagroom door de groenten en breng alles aan de kook.Verdeel de groenten over de tagliatelle.Strooi de gebakken spek erover en schaaf kaas boven het gerecht.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten