1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Couscous
  5. Griet met couscous en ganzenlever

Griet met couscous en ganzenlever

Door: stienemie

  • Belgisch, Feestmaaltijd
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-05-2002

Ingrediënten 4 personen


600 gr griet met vel,
8 eetlepels couscous,
100 gr ganzenlever,
4 schijven ganzenlever,
4 eetlepels truffelsap,
bakken en braden,
roze peper,
100 gr wilde champignons,
peterselie.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereiding:
Bak de griet op het vel. Kook de couscous. Stoof de champignons, voeg de couscous, ganzenlever en het truffelsap toe. Warm op. Serveer de couscous met de griet en leg er een schijf ganzenlever op. Versier met peterselie en roze peper.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stienemie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top