Zalmrijst

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-05-2002

snel receptje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren;
3 bosuitjes;
30 margarine;
250 gr. gekookte rijst;
2 bakjes zalmsnippers;
200 ml creme fraiche;
50 gr dille uit de diepvries.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

eieren in ca. 7 min. hard koken en laten afkoelen. Bosuitje schoonmaken wasssen en in ringen snijden . In wok of braadpan boter verhitten. Rijst toevoegen en ca. 2 min. bakken. Eieren pellen en in stukjes snijden.Zalmsnippers, ei en creme fraiche toeveogen het geheel zachtjes verwarmen. Bosui en dille erdoor mengen en even doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Laatste reacties

judith_van_der_kroft avatar

Ha,die Qwinty.Ik heb je recept meegenomen want dat lijkt mij heel erg lekker,en ik denk dat ik er een groene salade bij geef.Als ik het heb gemaakt dan laat ik het jou even weten of hoe wij het vonden.Groetjes van judith.van.der.kroft

ingant avatar
ingant 23-01-2003

Neem ik mee naar mijn favorieten. Groetjes Ingrid

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten