Mosterd-visragout

  • Multi-cultureel, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 sjalotjes;
2 eetlepels margarine;
2 roodbaarsfilet ( 250 gr);
4 eetlepels bloem;
2 bekertjes Creme fraiche;
4 eetlepels; zaamse mosterd;
4 Italiaanse bollen.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

sjalotjes schoonmaken en snipperen;

Bereidingswijze

olie verhitten in een pan en uien fruiten.
Roodbaars in stukjes snijen en bestrooien met zout,peper en bloem en 3 min. meebakken. Creme fraiche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbregen Saus 4 min. zachtjes verwarmen. Ragout op smaak brengen met zout en peper. De ragout verdelen over de Italiaanse bollen.

Serveertip

Lekker met gekookte worteltjes of sla

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten