1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-05-2002

Ingrediënten 1 personen


100g. kipfilet, 10g. boter, 100g uien, half teentje
knoflook, 1 perzik op sap sap, 1 el ketjapsaus-zoet, half blikje
tomatenpuree, mespunt sambal.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De in dobbelsteentjes gesneden kipfilet bakken in de
boter of margarine tot ze lichtbruin van kleur zijn, dan de uien en knoflook
erbij bakken, afblussen met het sap van de perzik, ketjap, tomatenpuree,
sambal en klein gesneden perzik toevoegen en ongeveer 10 min. laten
sudderen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van driel1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top