Pittige Tonijn

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 04-05-2002

Lekker pittig bijgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten
2 blikjes tonijn in olie
2 uien
6 tenen knoflook, geperst
1 theelepel sambal trassi
2 kopjeswater
10 eetlepels ketjap manis
sap van hele citroen
olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingswijze

Laat 2 blikjes tonijn goed uitlekken, zorg dat de tonijn de vorm van het blikje aanhoudt en niet uit elkaar valt

snipper de uien fijn.
Wrijf uien, knoflook en sambal tot een brij.

Fruit dit in hete olie paar minuten aan, goed roeren
Giet water bij.
Giet ketjap en citroensap bij

Tonijn erbij en goed heet laten worden

Serveertip

Direct serveren

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten