1. Home
  2. Recepten
  3. bananenbrood

bananenbrood

  •  , Brood
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-05-2002

Ingrediënten


125 gram boter
half zakje vanillesuiker
half zakje bakpoeder
4 rijpe bananen
snufje zout
150 gram bruine basterdsuiker
120 gram volkoren meel
120 gram bloem


Verder heb je nodig


Oven
bakblik (cakevorm)


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de suiker door de boter. Klop vervolgens het eerste ei door het boter suiker mengsel tot het ei is opgenomen. Roer vervolgens op dezelfde manier het tweede ei hierdoor. Meng in een andere kom de bloem, bakpoeder en zout. Prak ondertussen de bananen. Roer deze drie mengsels door elkaar met een lepel. Schep dit beslag in een bakblik dat met bakpapier is belegd.
Zet het nu in een voorverwarmde oven van 200 graden celsius. Laat het 45-60 minuten bakken tot het gaar is



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jeannet23


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jeannet23
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top