Marstoetje met aardbeien

  • Nederlands, Nagerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-05-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 volkoren moutbiscuitjes
2 marsrepen
2 dl slagroom
200 gram aardbeien
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
4 ijscoupes

Bereidingswijze

Verkruimel de biscuitjes boven de schaaltjes
Snijd de repen in stukjes en verwarm ze al roerend met 4 eetlepels slagroom tot dat de chocolade gesmolten is(let op:het mengsel mag niet koken)en laat het afkoelen.Klop de rest van de slagroom stijf.Maak de aardbeien schoon,Houd 4 mooie aardbeien apart en prak de rest fijn.Houd 4 eetlepels slagroom apart en roer de aardbeienpuree door de slagroom.Roer met een vork hetMarsmengsel erdoor zodat je een marmereffect ontstaat.

Serveertip

Verdeel het mengsel over de coupes.Garneer met de achtergehouden slagroom en aardbeien.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten