Karbonade uit de oven

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.




Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen

* 2 karbonades

* 400 gram geschilde aardappelen

* 2 rode paprika's

* 4 tomaten

* 1 ui

* 200 gram champignons

* olijfolie

* 2 eetlepels basilicum

* 4 eetlepels hollandse mosterd
Boodschappen bestellen

Voorbereiding


Verwarm de oven voor op 220 graden.

Bereidingswijze


Smeer de karbonaden aan weerszijde dik in met de mosterd.
Neem een kleine braadslede,vet de bodem in met 2 eetlepels olijfolie.
Snij de ui en paprika in repen leg deze op de bodem van de braadschaal. Leg hier de hele afgeborstelde champignons op. Snij de aardappels in fritesvorm en verdeel ze over de braadschaal.Leg hier de karbonaden bovenop.Snij de tomaten in plakken en leg ze op het vlees Strooi hier de basilicum overheen en besprenkel met olijfolie. Sluit de braadschaal met aluminiumfolie af en plaats de schaal 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveertip


Geef er een frisse groene salade bij en een lekker glas wijn.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

jurgina avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten